دریافت
عنوان: نگاهی به تحریمها علیه ایران
حجم: 1.14 مگابایت
دریافت
عنوان: نگاهی به تحریمها علیه ایران
حجم: 1.14 مگابایت
ما به شما اعتماد کامل داشته و مطمئنیم که شما به هیچ عنوان حاضر نیستید شرمندگی نان آورهای خانه مقابل زن و فرزندان خویش را تحمل کنید و به طور قطع اجازه نخواهید داد که مردم زیر چرخ های بی تفاوتی و بی عرضگی عده ای از مسئولین له شوند؛ چرا که خودتان فرمودید:« مهم ترین سرمایه و پشتوانه این انقلاب، مردم هستند.»
در مورد مفهوم «تحریمهای مرتبط با موضوع هستهای» در حال حاضر دو تفسیر ارایه شده است. یکی را میتوان «تفسیر خوشبینانه» و دیگری را «تفسیر بدبینانه» دانست. در جدول زیر سعی شده است دلایل تحریمهای آمریکا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل و ارتباط آنها با موضوع هستهای ایران بررسی شود.
به گزارش عدالتخواهان و به نقل از عدالتخواهان فسا؛
مناظره با موضوع توافق هسته ای بین آقایان مرتضی روحانی و سعید مفتاحی ازانجمن اسلامی وآقایان مجتبی رئیسی و سجاد طاهری از مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه فسا در روز دوشنبه 24/1/93 صورت گرفت .
یادداشت/محمد صادق شهبازی
بر این اساس در جنگ اقتصادی ضرورت بسیج همهٔ ظرفیتها و حضور درصحنه دوچندان است چه اینکه هدف اصلی دشمن از فشارها فاصله انداختن بین مردم و نظام و تلاش برای تغییر محاسبات مردم و مسئولین است که یک نمونه از آن در انتخابات ۹۲ مشاهده شد و جای خالی مردم، فعالان فرهنگی، هنری، ادبی، دانشجویی، رسانهای و… فضا را برخلاف جهتگیری اصلی رهبری مبنی بر نگاه به درون پیش برد. جبههای که با فعال شدن سنگرها و خاکریزهای مختلف آن در یک دهه پیش عدالت را به گفتمان و مسئلهٔ اصلی کشور تبدیل کرد و نشان داده توان اثرگذاری جدی بر مردم دارد.
قبول قظعنامه بخاطر امام (ره) بخاطر مشکلاتی بود که مسئولین اون روز امور اقتصادی کشور در مقابل روی امام گذاشتند و نشان دادندکشور نمیکشد و نمیتواند جنگ را با این همه هزینه ادامه بدهد.
امام مجبور شدند قطعنامه را بپذیرند.(رهبری انقلاب 14/03/75 )
در زندگی نامه رهبر معظم انقلاب که دقت می کنی به چند کتاب برمیخوری که هرچند در بازار نشر یا فضای مجازی بیشتر بجویی کمتر می یابی! یکی از این کتب «گفتاری در وحدت و تحزب» است. همانطور که از نام کتاب پیداست، شامل گفتار و متن مکتوب دو سخنرانی است: اولی در ۱۵ خرداد ۵۸ در اهواز و در جمع «انجمن های اسلامی»؛ و دیگری در همان ایام و هفت هشت ماه پس از تأسیس حزب جمهوری در دفتر مرکزی حزب در جمع اعضا و مسئولان شهرستان های حزب.
یادداشت/محمدصادق شهبازی
وقتی از چهرههای انقلاب و مشخصاً جبههٔ فرهنگی انقلاب سخن میگوییم، مهمترین مسئله نسبتی است که ما با این چهرهها برقرار خواهیم کرد. چه اینکه جبههٔ معارض انقلاب، بر اساس استفاده از ظرفیتهای مختلف چهرههای خود، چهرهسازی و… هویت و سازمان جبههٔ خود را شکل داده است.
مسأله انتشار سه بیانیه متفاوت پس از مذاکرات لوزان و مسائل پیش آمده پیرامون تکذیب فکتشیت آمریکا و انتشار یا عدم انتشار فکتشیت ایران، موضوع بسیار مهمی است که هنوز پس از گذشت حدود دو هفته از قرائت بیانیه لوزان، تکلیف آن روشن نشده است و روز به روز به ابهامات پیرامون آن افزوده میگردد.
انقلابها را مسخ میکنند، و میمیرانند و با سرپوش مصلحت و منطق و استراتژی و عقلانیت، کلاههای روشن فکری و حقّههای آکادمیک استعمار را به شکل جدید پساانقلابی تمدید میکنند. این میشود یک انقلاب با صورت و بیسیرت! اینها بخشی از اخطارها در آسیبشناسی نهضتهای انقلابی است
بگذارید کارشناسان و دانشگاهیان فارغ از جنجال های سیاسی بر اساس اطلاعات دقیق و شفافی که در اختیارشان قرار میدهید ، عملکردتان را بررسی نمایند. آیا اینگونه اعمال این شبهه را در اذهان ایجاد نمی کند که کوتاهی در تنویر افکار عمومی،خدای ناکرده ، ریشه در خطاهای غیر علنی تیم دیپلماسی دارد؟
در زمان قطعنامه 598 هم همچنین جریانی که امروز در حال مذاکره با امریکاست و همه سران نظام وموثرترین را (با واسطه و بی واسطه) برای حمایت از توافق (جام زهر) سرخط میکنند،در داخل کشور و حتی به امام نگفته بودند که توافقی را امضا کرده اند.
توافق کرده بودند،آن هم حداقل 5 ماه قبل از 27 تیر67 که بهصورت رسمی پذیرش قطعنامه اعلام شد.
مثل امروز هم میگفتند زیربار هیچ تعهدی نرفته اند...
استاد بدری /
حالا دوباره ماییم و کارهای نکرده و راههای نرفته و یک فرصت چند ساله دیگر برای تقویت توانها و بازیابی آرایش تهاجمی. خیلی شرایط پیچیدهای نیست. مثل همین چهار سال و هشت سال گذشته و «هشت سال»های قبل.
که چیزی گیر آدم نمیآید، مگر از تلاشی که میکند. آینده، یعنی همین امروزی که در آن تلاش میکنید و از آن نسل جوان و جدی و مصممی است که سر یک لحظه کوتاهی ندارند، از فرصتهایی که به دست میآورند.
با این روش، هر روز، روز ماست. روز آدمهای محکم و اهل کار؛ «الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا»، آن وقت نوبت وعده خداست که «تتنزل علیهم الملائکه».
کسی که کار درستی را بر مبنای دقیقی انجام داده، سربلند است و جانش نه به افسردگی ناکامی میافتد، نه بدهکار فرصتهایی است که برای کسب «قدرت» تلف کرده.
نشاط و شادابی از آن کسانی است که در هر روز از حیات زمین، بهترین کار را انجام میدهند و از خدا و اهل زمین طلبکار نیستند.
حیات طیبه، مال همین آدمهاست.
رضا احسان پور/
تعریف:
به چیزی که چیزی را کوفت کند، وجدان میگویند. بسیاری از متخصصان علم وجدانشناسی از وجدان، با عنوان “آپاندیس روحی” یاد کردهاند.
شاعر میگوید:
درآورده دمار از روزگارم درد وجدانم
خدایا منعمم گردان به بی قیدی و بی دردی!
:: انواع وجدان:
وجدان انواع مختلفی دارد؛ از جمله:
مگر مسلمانان نمیبینند که امروز مراکز وهابیت در جهان به کانون های فتنه و جاسوسی مبدل شده اند،که از یک طرف اسلام اشرافیت، اسلام ابوسفیان، اسلام ملا های کثیف درباری، اسلام مقدس نما های بی شعور حوزه های علمی و دانشگاهی، اسلام ذلت و نکبت،اسلام پول و زور،اسلام فریب و سازش واسارت، اسلام حاکمیت سرمایه و سرمایهداران بر مظلومین و پا برهنه ها ،و در یک کلام «اسلام آمریکایی» را ترویج میکنند؛ و از طرف دیگر،سر بر استان سرور خویش، آمریکای جهان خوار،میگذارد.
مسلمانان نمیدانند این درد را به کجاببرند که آل سعود و «خادم الحرمین» به اسراییل اطمینان میدهد که ما اسلحه خودمان را علیه شما بکار نمیبریم!
و برای اثبات حرف خود با ایران قطع رابطه میکند.
29 تیر 1367 / صحیفه نور
یادداشت/مسعود براتی
مفهوم «تحریمهای مرتبط با موضوع هستهای» از مفاهیم مبهم و معماگونهای است که از توافق ژنو واردادبیات مذاکرات هستهای
ایران با ۵+۱ شد. تلاش میشود تا در یک سلسله یادداشتها به بررسی دقیقتر این مفهوم پرداخته شود. برای این بررسی چارچوبی در نظر گرفته شد که برآمده از متن فکت شیت ایرانی و اظهارات آقای عراقچی در برنامه گفتگوی ویژه خبری است. به نظر میرسد در نظر تیم مذاکره کننده ایرانی برداشتی از مفهوم «تحریمهای مرتبط با موضوع هستهای» وجود دارد که تقریبا متناظر با تمام تحریمهای اعمال شده علیه ایران در مدت تشدید شدن پرونده هستهای ایران است.